Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/e/b/geiloaktivitetssenter.no/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Vis vinteraktiviteter
 
Telefon: 905 68 305
 

Vinteraktivitetene du kan velge på Brusletto Gård.

1. Snøscooterkjøring på tid
Geilo aktivitetssenter har en egen snøscooterløype på gården, her har du muligheten til og teste villdyrets krefter.

2. Snøscooterrafting
Her er det gode muligheter til å få adrenalinet til og pumpe gjennom kroppen. Det er et stort traktordekk festet til snøscooteren og våres erfarne sjåfører vil rafte dere rundt i en fastsatt løype. Her bruker vi kun erfarne ansatte med høy kompetanse på betjening av snøscooter, så sikkerheten til kunden alltid er i høysetet.

3. Gymkhana på snowblades
Bonden har gjort om ridebane til stafettbane. Her er det innlagte øvelser hvor laget er i fokus og skal løse de hindringer som de møter underveis.

4. Kongen på haugen
Alle husker vel kongen på haugen fra skolegården. På Brusletto gård har vi vår egen haug med mange hindringer som ligger på lur.

5. Aking på hallingvis
Hallinger har alltid vært egenrådig og aking er ingen unntak. For at du skal få prøve gårdens egen akebakke må du kaste hestesko og treffe melkespannet.

6. Telt øvelse
Her bruker vi den oppvarmede gammen for og sjekke lagets samarbeidsevner. Noen lagsmedlemmer får bind for øynene mens resterende av laget har bruksanvisningen. Hvor vanskelig kan det være?

7. Kubbestol bygging
Aktiviteten utfører vi i vår oppvarmede gamme og gjerne i konkurransesammenheng. Her får man utlevert tegning, 16 bjørkepinner og et langt tau. Stolen skal bygges og prøvesittes.

8. Kubbespikring på tid
Flere ”handymenn” har gått hardt ut før de har møtt vår spesielle hammer. Presisjon i slaget er nøkkelen når spikrer hos Geilo aktivitetssenter.

9. Kjerringbæring på snowblades
Her skal man oppleve hvordan bonden har bert rundt på sin fru i alle år. Hvordan dette utføres kommer først i lyset når aktiviteten starter.

10. Kokkekamp
Her skal man teste sine kokkekunnskaper. Laget får en liten pose med råvarer og skal i løpet av 15 minutter ha kokkelert en rett som imponerer selveste Frode Aga.

11. Mjølespannkasting
Her får både menn og kvinner testet sin styrke. Melkespannet skal kastes, men hvor langt får du kastet det?

12. Skyting på blink
Jakta er over, men på gården har vi både gevær og blinker. Her har man muligheten til å vise sine jegerinstinkter.

Back to top