Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/e/b/geiloaktivitetssenter.no/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Fjellridning
 
Telefon: 905 68 305
 

Geilo aktivitetssenter har gjennom mange år tilbudt fjellridning i vakker natur opp under det majestetiske Hallingskarvet.

Sjefs rytter Inge Brusletto har drevet med hest siden han var liten gutt, noe han tar med seg videre og deler erfaringen med alle sine ansatte. Betjeningen hos oss har meget gode hestekunnskaper, det vil være en trygghet for deg som skal sitte på hesteryggen og bli med oss på tur!

Ridningen starter på Brusletto Gård, etter omtrent 10 minutter så har vi nådd tregrensen og krysser opp på vakre Budalen. Her får vi helt fantastisk utsikt mot det vakre Hallingskarvet i en fantastisk natur.

Les mer om de forskjellige rideturene her

Hvis du har andre ønsker til rideturen en hva vi allerede har nevnt så ta gjerne kontakt og vi vil være behjelpelig med å finne den rette turen for deg. Det fordrer selvfølgelig et minimum av deltakere. 

 

 

Back to top